Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Mahkum – Prizonierul – Serial Turcesc 2021

Fırat Bulut este un procuror vedetă în instanțele din Istanbul. Are totul: un record excelent, o familie frumoasă și respectul colegilor săi. ırat Bulut este un procuror vedetă în instanțele din Istanbul. Are totul: un record excelent, o familie frumoasă și respectul colegilor săi. Într-o zi, Fırat se trezește în închisoare pentru uciderea soției sale Zeynep și a fiicei Nazlı! Ultimul lucru pe care și-l amintește este sărbătorirea zilei de naștere a fiicei sale în urmă cu cinci luni – totul de atunci este un gol.

Pe cont propriu, fără memorie și fără prieteni care să-l ajute, Fırat trebuie să încerce să rezolve uciderea familiei sale din interiorul unei celule de închisoare. Singurul lui indiciu poate veni din ultimul caz la care a lucrat Fırat înainte de a pierde totul. O tânără a murit în casa lui Barış Yesari, unul dintre fiii unui industrial puternic. Dar până când Fırat l-a găsit, Barış era aproape mort dintr-o tentativă de sinucidere, iar fratele său geamăn Savaş se comporta ciudat.

Fırat și-a pierdut memoria înainte de a putea investiga mai departe. Ar putea fi legate cele două evenimente? Ce legătură are Savaş cu moartea lui Barış?

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general