››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Mahkum – Prizonierul – Serial Turcesc 2021

Fırat Bulut este un procuror vedetă în instanțele din Istanbul. Are totul: un record excelent, o familie frumoasă și respectul colegilor săi. ırat Bulut este un procuror vedetă în instanțele din Istanbul. Are totul: un record excelent, o familie frumoasă și respectul colegilor săi. Într-o zi, Fırat se trezește în închisoare pentru uciderea soției sale Zeynep și a fiicei Nazlı! Ultimul lucru pe care și-l amintește este sărbătorirea zilei de naștere a fiicei sale în urmă cu cinci luni – totul de atunci este un gol.

Pe cont propriu, fără memorie și fără prieteni care să-l ajute, Fırat trebuie să încerce să rezolve uciderea familiei sale din interiorul unei celule de închisoare. Singurul lui indiciu poate veni din ultimul caz la care a lucrat Fırat înainte de a pierde totul. O tânără a murit în casa lui Barış Yesari, unul dintre fiii unui industrial puternic. Dar până când Fırat l-a găsit, Barış era aproape mort dintr-o tentativă de sinucidere, iar fratele său geamăn Savaş se comporta ciudat.

Fırat și-a pierdut memoria înainte de a putea investiga mai departe. Ar putea fi legate cele două evenimente? Ce legătură are Savaş cu moartea lui Barış?

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general