Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Yargi – Procesul – Serial Turcesc 2021

Ceylin este o avocată neînfricata care nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. Viața a testat-o ​​devreme; ea a fost conducătorul familiei în absența tatălui ei, care a fost eliberat recent din închisoare. A încercat să-și susțină mama și frații în felul ei și a trebuit să învețe să lupte singură cu condițiile dure ale vieții.

Deoarece crede că tatăl ei a fost acuzat pe nedrept, este supărată în adâncuri, așa că își face treaba conform propriilor reguli. Într-o zi, ea apare în fața procurorului Ilgaz pentru a obține informații despre clientul său în mod ilegal. Cu toate acestea, Ilgaz, spre deosebire de Ceylin, are reguli stricte cu privire la etica profesională, deci este un procuror foarte de succes și respectat în cariera sa.

Mai mult, tatăl său Metin, care este respectat ca si Ilgaz și dat drept exemplu lucrează ca șef al biroului de omucidere în cadrul Departamentului de Poliție din Istanbul. Ilgaz a învățat și a îmbrățișat toate principiile precum onestitatea, onoarea și respectul de la tatăl său. El le-a promis atât tatălui său Metin, cât și lui însuși că își va face treaba pe baza acestor principii de-a lungul vieții sale.

De aceea Ceylin și Ilgaz au un conflict mare și se confruntă. Cu toate acestea, Ilgaz trebuie să-și încalce propriile reguli pentru prima dată când întâlnește un caz de crimă în care fratele său Çınar, care este foarte diferit de el și are mereu probleme, este acuzat că este un criminal. Ilgaz îi cere lui Ceylin să-i apere fratele; pentru că în acest caz în care toate săgețile indică catre fratele său, el are nevoie de nelimitarea ei. Din acest moment, lucrurile iau o întorsătură pe care niciunul dintre ei nu ar fi putut să o prezică. În timp ce lucrează pentru achitarea lui Çınar, ei se vor regăsi într-un mister care se extinde la ambele familii.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general