Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Erkek Severse – Când un bărbat iubește – Serial Turcesc 2022

Serialul, care atrage atenția prin distribuția sa puternică, îi are în distribuție pe Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik și Yağızcan Konyalı. Zeynep (Büşra Develi) este o mamă singură divorţată a doi copii, care s-a despărţit de fostul ei infidel Oktay (Görkem Sevindik), pe care l-a iubit profund în anii ei de universitate. Zeynep își pierde încrederea în bărbați și își închide inima dragostei… până când îl întâlnește pe Kenan (Alperen Duymaz). 

Kenan Acarsoy este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri ai țării. Fiind un bărbat singur, chipeș, carismatic, inteligent, sportiv, de ajutor, are multe femei după el, dar nu este ușor să-și cucerească inima. Yelda (Yasemin Allen) este una dintre femeile după Kenan și intenționează să ducă parteneriatul de afaceri cu ea și Kenan tocmai au început să se căsătorească.

Căsătoria nu este un pas ușor pentru Kenan, care este un workaholic total. Dar apoi, după ce o întâlnește pe Zeynep și o cunoaște mai bine, mintea lui începe să se schimbe, dar cu un adversar înverșunat precum Yelda, lucrurile cu siguranță nu vor fi la fel de ușoare.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general