Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Poveste din Anatolia – Gönül Dagi – An Anatolian Tale

Poveste din Anatolia
Vizionează Poveste din Anatolia - Gönül Dagi - An Anatolian Tale online subtitrat în limba română gratuit.

Serialul Poveste din Anatolia este o nouă producţie cu un scenariu atractiv şi personaje excelent conturate. În centrul acţiunii se află un tânăr inventator, Taner (interpretat de Berk Atan), care trăiește într-un mic orășel din stepa Anatoliei, Gedelli, străjuit de muntele Gonul (“Muntele Inimii”). De acest munte se leagă viața locuitorilor din Gedelli, dar și o legendă care pare să nu le dea pace. Potrivit acesteia, “când inima unui îndrăgostit este rănită, o piatra va cădea de pe muntele Gonul”. Muntele se cutremură într-o bună zi, iar evenimentul atrage după sine o cavalcadă de întâmplări. Taner îşi reîntâlneşte dragostea pierdută, o iubire din adolescenţă, ce capătă noi valenţe odată cu manifestările colosului Gonul.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general