Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Destrămarea iluziilor – Fool Me Once – Serial Netflix 2024

Destrămarea iluziilor
Vizionează Destrămarea iluziilor - Fool Me Once online subtitrat în limba română gratuit.

Fool Me Once spune povestea Mayei Stern (Michelle Keegan), care încearcă să treacă peste moartea soțului ei, Joe (Richard Armitage), victima unei crime brutale. La un moment dat, Maya instalează o cameră pentru a-și supraveghea fiica și este șocată să vadă în casa ei un bărbat pe care îl recunoaște: soțul ei, pe care îl credea mort…

Detectivul Sami Kierce (Adeel Akhtar) conduce ancheta morții lui Joe, dar are și el propriile secrete. Între timp, nepoții Mayei, Abby și Daniel, încearcă să afle adevărul despre moartea mamei lor, care fusese ucisă cu câteva luni înainte. Să fie oare vreo legătură între cele două crime? Fool Me Once urmărește povestea acestor personaje și a cursei lor palpitante pentru aflarea adevărului, care va scoate la iveală secrete șocante și le va schimba viețile pentru totdeauna. Joanna Lumley este Judith Burkett, mama protectoare a lui Joe.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general