Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!
Vagabontul
Vizionează Vagabontul - Kopuk online subtitrat în limba română gratuit.

Vagabontul – Kopuk

În Kopuk, vedem că încă mai este posibil să inversezi jocul într-o lume în care nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, Ferhan (Kaan Yıldırım) fură banii corupților, escrocilor și oamenilor care se îmbogățesc prin profituri nemeritate, iar cu acești bani îi ajută pe tinerii săraci din cartierul său, îi educă și le ajută familiile.

O moarte neașteptată îi va zdruncina întreaga viață. Acest eveniment îl va pune la încercare nu doar cu idealurile sale, ci și cu dragostea sa, iar el va căuta modalități de a trece acest test. Când își dă seama că nu poate lupta împotriva nedreptății doar ca Ferhan, își asumă identitatea lui Orhan.

Astfel, în timp ce Ferhan se luptă cu tatăl lui Müjde (Seray Kaya), pe care o iubește, dar de care ar trebui să stea departe în cartierul său, avocatul Orhan își intersectează calea cu İpek (Biran Damla Yılmaz), moștenitoarea familiei care încearcă să pună stăpânire pe cartier.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general