››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!
Televizoare pentru filme și seriale
Filmele și Serialele fac parte în mod constant din viață noastră. Istoria cinematografiei ascunde, însă, și o mulțime de povești fascinante despre filmele celebre, pe care e bine să le cunoști.
Bucurați-vă de experiența cinematografică așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Uc Kiz Kardes – Trei surori – Serial Turcesc 2022

A fost odată ca niciodată într-o țară frumoasă, dar misterioasă, trăiau trei surori pe nume Türkan, Dönüș și Derya. Ca o familie unită, visau la un viitor promițător în fiecare seară.

Poate că o astfel de educație, care era asemănătoare unui basm pe străzile cu parfum de pin din Ayvalık, nu-i pregătise pentru realitatea sumbră a maturității. De-a lungul timpului, surorile descoperă că viața și alegerile care sunt însoțite nu sunt atât de ușoare pe cât par.

Secrete de neconceput pot fi ascunse chiar și de cei în care se încred cel mai tare, iar bolile îngrozitoare pot duce la învierea trecutului.

Trei surori este un serial de televiziune dramă turcesc regizat de Eda Teksöz și scris de Erkan Birgören și Betül Yağsağan, al cărui prim episod a fost difuzat pe 22 februarie 2022. Seriaul este adaptat după romanul cu același nume al lui İclal Aydın.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general