Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

The Yinyang Master – Maestrul Yinyang – Film 2021

Căpitanul Gărzii Orașului Yuan Boya este dezbrăcat de rang după ce a fost furat tributul imperial pe care îl păzea. Nedorind să lase lucrurile să mintă, el îi caută pe hoți, pentru a ajunge apoi într-o lume mistică a demonilor. Pe parcurs, el se amestecă într-o luptă între Maestrul Yinyang Qing Ming și lumile umane și demonice. Yuan Boya și Qing Ming trec de la dezgustul reciproc la respectul râvnitor, stabilind în cele din urmă o legătură de neîntrerupt între stăpân și „familiar”.

Cei doi lucrează împreună pentru a rezolva un mister vechi și pentru a dovedi inocența lui Qing Ming, dezvăluind în același timp o conspirație pentru a-l readuce pe Demon King din morți și a distruge lumea umană. În cele din urmă, Yuan Boya a devenit un erou respectat, în timp ce Qing Ming face un mare sacrificiu. Adaptând fenomenalul joc mobil Onmyoji (Maestrul lui Yin și Yang) într-un film și o serie cu același nume, CKF Pictures aduce această magnifică lume fantezistă orientală pe marele ecran.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general