››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

The Yinyang Master – Maestrul Yinyang – Film 2021

Căpitanul Gărzii Orașului Yuan Boya este dezbrăcat de rang după ce a fost furat tributul imperial pe care îl păzea. Nedorind să lase lucrurile să mintă, el îi caută pe hoți, pentru a ajunge apoi într-o lume mistică a demonilor. Pe parcurs, el se amestecă într-o luptă între Maestrul Yinyang Qing Ming și lumile umane și demonice. Yuan Boya și Qing Ming trec de la dezgustul reciproc la respectul râvnitor, stabilind în cele din urmă o legătură de neîntrerupt între stăpân și „familiar”.

Cei doi lucrează împreună pentru a rezolva un mister vechi și pentru a dovedi inocența lui Qing Ming, dezvăluind în același timp o conspirație pentru a-l readuce pe Demon King din morți și a distruge lumea umană. În cele din urmă, Yuan Boya a devenit un erou respectat, în timp ce Qing Ming face un mare sacrificiu. Adaptând fenomenalul joc mobil Onmyoji (Maestrul lui Yin și Yang) într-un film și o serie cu același nume, CKF Pictures aduce această magnifică lume fantezistă orientală pe marele ecran.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general