Termeni și Condiții

Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Folosirea informațiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Prezențele informări reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Informații despre site

1.1 FilmeSerialeTv.ro este un site web ce prezintă informații despre filme, seriale sau emisiuni din România și din afară țării, în limba română.

1.2 Prezenții termeni și condiții conțin dispoziții obligatorii pentru orice utilizator al site-ului web FilmeSerialeTv.ro. Termenii și condițiile se completează cu dispozițiile Politicii privind datele personale.

1.3 În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului, vă rugăm să părăsiți FilmeSerialeTv.ro. Orice accesare a site-ului FilmeSerialeTv.ro o considerăm o acceptare a termenilor și condițiilor de mai jos și a Politicii privind datele personale.

1.4 Toate informațiile și articolele prezentate în acest site sunt bazate pe texte, poze și informații făcute publice de site-uri de profil, publicații online și alte surse de informare, care sunt citate de FilmeSerialeTv.ro în fiecare articol. Responsabilitatea cu privire la corectitudinea acestor informații revine în exclusivitate autorilor lor. FilmeSerialeTv.ro nu are cum să verifice fiecare informație în parte.

Proprietatea intelectuală

2.1 Conținutul și design-ul FilmeSerialeTv.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia, articolele și bazele de date accesibile prin intermediul sau (denumite în continuare „conținutul” sau „conținutul FilmeSerialeTv.ro”), sunt proprietatea FilmeSerialeTv.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

2.2 Puteți copia și printa conținutul FilmeSerialeTv.ro doar pentru folosința dumneavoastră personală, în scopuri necomerciale.

2.3 Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise și explicite din partea FilmeSerialeTv.ro:
a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea FilmeSerialeTv.ro;
c. îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al FilmeSerialeTv.ro asupra conținutului, dacă este cazul.

2.4 Este interzisă orice utilizare a conținutului FilmeSerialeTv.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail: contact@filmeserialetv.ro.

2.5 În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul FilmeSerialeTv.ro încalcă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail/o scrisoare la contact@filmeserialetv.ro cu drepturile încălcate pentru a permite administratorilor FilmeSerialeTv.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform legii 365/2002 privind comerțul electronic.

Suspendarea accesului

FilmeSerialeTv.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Schimbări ale site-ului

FilmeSerialeTv.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, FilmeSerialeTv.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Acces neautorizat

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului FilmeSerialeTv.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

Informațiile puse la dispoziție de dumneavoastră

6.1 Informația pe care dumneavoastră o furnizați despre dumneavoastră către FilmeSerialeTv.ro va fi folosită doar în concordanță cu prezenții termeni și condiții și cu Politica privind datele personale. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul FilmeSerialeTv.ro.

6.2 Sunteți singurul responsabil cu privire la datele personale dezvăluite de dumneavoastră. Limitele în care FilmeSerialeTv.ro procesează date cu caracter personal este explicat în cadrul Politicii privind datele personale.

Platformele de comunicare

FilmeSerialeTv.ro vă pune la dispoziție posibilitatea de a ne contacta prin intermediul site-ului. Toate informațiile puse la dispoziție de dumneavoastră prin platformele noastre de comunicare vor fi folosite doar în concordanță cu prezenții Termeni și condiții și cu Politica privind datele personale.

Garanții și exonerarea de răspundere

8.1 Deși în fiecare moment FilmeSerialeTv.ro face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii informațiilor publicate în site, FilmeSerialeTv.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului publicat sub egida sa. FilmeSerialeTv.ro nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru oferte sau reduceri neacordate/pierdute), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor furnizate de site.

8.2 FilmeSerialeTv.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate de site. Deoarece pot apărea erori care nu ne aparțin, vom semnala în articolele postate sursa informației și modul în care se poate face consultarea și verificarea datelor complete (specificații de produse ori prețuri; oferte, reduceri sau promoții, precum și regulamentul și valabilitatea acestora) accesând conținutul unei surse externe. FilmeSerialeTv.ro nu va fi responsabilă de conținutul acestor surse externe sau de modificarea acestora.

8.3 Sunteți de acord să exonerați de răspundere FilmeSerialeTv.ro pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezenților Termeni și condiții.

8.4 FilmeSerialeTv.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii săi, drept baza pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii în mod direct sau prin afiliere. În aceaste situații, eventualul contract dintre dumneavoastră și furnizorul de produse și servicii respectiv nu va implica în niciun mod FilmeSerialeTv.ro.

8.5 De asemenea, FilmeSerialeTv.ro nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Forța majoră

FilmeSerialeTv.ro, afiliații și/sau în general furnizorii de informație către FilmeSerialeTv.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința acestora. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare tehnică a site-ului FilmeSerialeTv.ro, a diferitelor funcționalități cuprinse în meniul utilizatorilor, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele FilmeSerialeTv.ro, erorile de operare, greva etc.

Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

10.1 Anumite părți ale conținutului publicat pe FilmeSerialeTv.ro pot să fie furnizate de terțe persoane. De asemenea, în interiorul conținutului FilmeSerialeTv.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. FilmeSerialeTv.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, FilmeSerialeTv.ro nu este responsabil de conținutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său. Imaginea prezentată în articole poate fi uneori diferită de realitate.

10.2 Anumite legături către pagini web sau magazine online pot conține un cod de afiliere de la diverse programe, prin care FilmeSerialeTv.ro să fie recompensat pentru faptul că a trimis acel client către magazinul respectiv.

10.2 Este important să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în mesajele publicitare dacă vreți să faceți o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Imaginea prezentată de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate.

10.3 FilmeSerialeTv.ro nu trimite comunicări comerciale nesolicitate, în conformitate cu legislația română în vigoare. FilmeSerialeTv.ro își rezervă dreptul de a trimite mesaje referitoare la activitățile sale către adresele de e-mail cu care v-ați înscris pentru a avea acces la informațiile FilmeSerialeTv.ro sau la newsletter-ul FilmeSerialeTv.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la FilmeSerialeTv.ro și vor avea posibilitate de desubscriere gratuită.

Modificarea termenilor

11.1 FilmeSerialeTv.ro își rezervă dreptul să schimbe termenii și condițiile fără îndeplinirea unor alte formalități și fără vreo notificare prealabilă sau ulterioară. Verificarea eventualelor modificări este responsabilitatea dumneavoastră, iar accesul în site după momentul modificărilor implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

11.2 Prezenții Termeni și condiții se completează cu informațiile referitoare la procesarea datelor cu caracter personal ce pot fi accesate în Politica privind datele personale.

11.3 Noua versiunea a termenilor și condițiilor va intra în vigoare la dată publicării ei pe site.

11.4 Deși nu vom face notificări asupra schimbărilor Termenilor și condițiilor, atunci când vom aduce modificări esențiale prezenței politici, FilmeSerialeTv.ro va încerca să le evidențieze grafic sau prin alte mijloace posibile în mediul electronic (acestea incluzând și serviciul de newsletter).

11.5 Este obligația utilizatorului de a verifica periodic Termenii și condițiile și a se asigura că nu contravin propriilor sale interese. Dacă se constată o astfel de situație, utilizatorul este rugat să înceteze de îndată folosirea site-ului.

Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezențele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă, va fi adus spre soluționare în fața unui mediator. În condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui mediator în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești.

Orice notificare către FilmeSerialeTv.ro trebuie trimisă la contact@filmeserialetv.ro

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general