Stelele sunt îndepărtate de mine

Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Stelele sunt îndepărtate de mine – Yıldızlar Bana Uzak – The Stars Are Far From Me

Stelele sunt îndepărtate de mine
Vizionează Stelele sunt îndepărtate de mine - Yıldızlar Bana Uzak - The Stars Are Far From Me online subtitrat în limba română gratuit.

Kadir și ASL au experimentat o dragoste de neuitat și s-au simțit pentru totdeauna conectați unul cu celălalt. Cu toate acestea, dragostea pe care ei credeau că nu se va sfârși niciodată, indiferent de ce a dispărut când Qadir a fost închis ca ucigașul tatălui lui Asli. Durerea pe care a experimentat-o ​​a dus la aruncarea lui Asli. Singurul scop al lui Qadir este să încerce să-și demonstreze nevinovăția și să se răzbune pe familia Varna care a jucat acest joc cu Yahya, care l-a dus la închisoare. Dezvăluirea adevărului le va permite celor doi să-și reaprindă dragostea îngropată, dar secretele din trecut vor arunca din nou o umbră asupra fericirii lor.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general