Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Salariul groazei – The Wages of Fear – Le salaire de la peur

Salariul groazei
Vizionează Salariul groazei - The Wages of Fear - Le salaire de la peur online subtitrat în limba română gratuit.

În mijlocul deșertului, în apropierea unei tabere de refugiați, o sondă de petrol ia foc, amenințând în mod direct viețile celor din zonă. Experții trimiși la fața locului de compania care exploatează puțul constată că nu există decât o singură soluție pentru a evita catastrofa: detonarea puțului de petrol cu nitroglicerină în termen de 24 de ore. Contra unei sume importante de bani, o echipă de intervenție trebuie să parcurgă 800 de km până la zona respectivă, transportând 200 de kg de explozibil în două camioane.

Echipa are acum la dispoziție mai puțin de 20 de ore pentru a ajunge la puțul de petrol. 20 de ore pentru a traversa zone ostile controlate de rebeli înarmați, pentru a traversa câmpuri minate și pentru a conduce două camioane încărcate cu nitroglicerină pe teren accidentat! Cursa contra cronometru a început…

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general