Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Promisiunea – Serial Turcesc

Promisiunea (2020 - ....)
Vizionează Promisiunea online subtitrat în limba română gratuit.

Serialul spune povestea tulburătoare a frumoasei Zümrüt, interpretată de tânăra și talentată actrița Ceren Yilmaz, o fată care poartă povara familei sale, după ce tatăl său suferă un grav accident. Din cauza acestei teribile întâmplări, Zümrüt rămâne stâlpul casei și trebuie să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici. Pentru a asigura strictul necesar celor dragi, Zümrüt lucrează pentru una dintre cele mai influente familii din Cappadocia, Demirkan, care îi va marca definitiv destinul frumoasei tinere.

O poveste de dragoste se înfiripă între Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat ((Alp Navruz), cei doi plănuind în secret să se căsătorească, după ce tânărul își va fi terminat stagiul militar. În timp ce Zümrüt muncește din greu, preocuparea mamei sale, Ülfet (interpretată de Hatice Aslan), este să se îmbogățească, căutând să-și căsătoresca fiicele cu bărbați bogați, toate aceste acțiuni complicând semnificativ viețile tuturor. Lumea lui Zümrüt se destramă brusc, iar calvarul începe atunci când Serhat este ucis.

Totul se năruie pentru frumoasa față care va încerca să găsească iubirea și să renască precum o pasăre Phoenix, într-o lume zguduită de crimă, înșelăciuni și trădări. Răsturnări de situație incredibile vor schimba din temelii destinul personajelor principale.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general