Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

O dragoste – One Love – Kızılcık Şerbeti

O dragoste
Vizionează O dragoste - One Love - Kızılcık Şerbeti online subtitrat în limba română gratuit.

O dragoste înfățișează povestea de viață a idealistei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Tensiunile apar când o sarcină neplanificată va da peste cap planurile frumoasei Doga și va zgudui din temelii viețile familiilor celor doi tineri.

Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), mama frumoasei Doga; Kivicim este divorțată, foarte atrăgătoare, cu puternice convingeri în ceea ce privește independența femeii în societate. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcina îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație.

Conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile celor două familii atrag o serie de evenimente dramatice.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general