Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Menajerimi Ara – Sună-mi impresarul – Serial 2020

La o firmă de talente din Istanbul, agenții se luptă să-și păstreze clienții vedetă fericiți și afacerea lor pe linia de plutire. Agenții vor jongla dintr-o situație în alta în circumstanțe care îmbină viața lor personală și profesională.

Pentru a-și îndeplini visele; Dicle se mută din Antalya la Istanbul și este hotărâtă să-și găsească locul în lumea filmului și să poată supraviețui în acest oraș nemilos în totalitate pe cont propriu. De luni de zile a fost refuzata pentru orice post pentru care a candidat. Din păcate, acum își dă seama că această viață plină de farmec este plină de rechini.

Când și-a pierdut orice speranță, mai rămâne o singură persoană de la care poate cere ajutor, e cineva pe care nu l-a mai văzut de ani de zile, Kıraç Özdal, tatăl care a abandonat-o chiar înainte de a se naște … Kıraç, care este unul dintre proprietarii a celei mai prestigioase firme de management Ego Agency, este șocat când își vede fiica, Dicle, a cărei existență a păstrat-o secret e în fața lui.

Când tatăl ei încearcă să ignore ajutorul pe care Dicle i l-a cerut, mândria ei este distrusa… Dar, brusc, în ciuda tatălui ei, într-un moment mai puțin așteptat, ea este față în față cu o oportunitate imensă și acceptă oferta că îi este făcută de Feris. Acum, ce se va întâmpla când Kıraç va auzi despre asta?

În același timp, la Agenția Ego, aventurile continuă. Clienta lui Çınar, Tuba Büyüküstün a primit o ofertă de la un producător internațional foarte proeminent pentru un nou film și acest lucru este acum pe buzele tuturor din întregul sector.  Dar, din păcate, Çınar se confruntă cu o problemă pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată.

În timp ce Çınar încearcă să rezolve această problemă, Feris este ocupat să încerce să o cunoască pe noa lui asistenta și, în același timp, să-și dea seama dacă poate avea încredere sau nu. În același timp Dicle fără să știe; îl întâlnește pe noul client al lui Feris, Barıș.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general