Kusursuz Kiraci

Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!
Filme și Seriale Turcești Noi
Filmele și Serialele fac parte în mod constant din viață noastră. Istoria cinematografiei ascunde, însă, și o mulțime de povești fascinante despre filmele celebre, pe care e bine să le cunoști.
Faceți click pe "Află mai multe" și descoperă cele mai noi filme, emisiuni tv și seriale turcești, românești, etc.

Kusursuz Kiraci – Chiriașul perfect – Serial 2022

Mona, o fată tânără crescută într-un orfelinat, lucrează pentru un ziar online. Mona, care se ocupă de investigarea incendiilor în case din diferite părți ale Istanbulului, l-a întâlnit într-o zi pe fotoreporterul Yakupu, în timp ce investiga un nou incendiu. Mona și Jacob, fac știrile certându-se pentru că sunt complet opuse și se plac unul cu celălalt de jos în sus. Mona primește o surpriză urâtă în drum spre casă de la știri. Stăpânul cu care s-a certat a lăsat lucrurile Monei în fața ușii. Mona nu poate merge cu ea pentru că prietena ei Laila de la orfelinat este polițist într-o misiune secretă și primește o invitație neașteptată de la Yakupu. Jacob îi cere Monei să vină la casa lui ca chiriaș, care este împărțită în două de o clădire ciudată. Luând asta ca pe o soluție temporară, Mona s-a lovit de o situație ciudată când s-a mutat în apartament.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general