Kusursuz Kiraci

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!
Filme și Seriale Turcești Noi
Filmele și Serialele fac parte în mod constant din viață noastră. Istoria cinematografiei ascunde, însă, și o mulțime de povești fascinante despre filmele celebre, pe care e bine să le cunoști.
Faceți click pe "Află mai multe" și descoperă cele mai noi filme, emisiuni tv și seriale turcești, românești, etc.

Kusursuz Kiraci – Chiriașul perfect – Serial 2022

Mona, o fată tânără crescută într-un orfelinat, lucrează pentru un ziar online. Mona, care se ocupă de investigarea incendiilor în case din diferite părți ale Istanbulului, l-a întâlnit într-o zi pe fotoreporterul Yakupu, în timp ce investiga un nou incendiu. Mona și Jacob, fac știrile certându-se pentru că sunt complet opuse și se plac unul cu celălalt de jos în sus. Mona primește o surpriză urâtă în drum spre casă de la știri. Stăpânul cu care s-a certat a lăsat lucrurile Monei în fața ușii. Mona nu poate merge cu ea pentru că prietena ei Laila de la orfelinat este polițist într-o misiune secretă și primește o invitație neașteptată de la Yakupu. Jacob îi cere Monei să vină la casa lui ca chiriaș, care este împărțită în două de o clădire ciudată. Luând asta ca pe o soluție temporară, Mona s-a lovit de o situație ciudată când s-a mutat în apartament.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general