Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Kübra

Kübra
Vizionează Kübra online subtitrat în limba română gratuit.

Trăind pe străzile lăturalnice ale Istanbulului, Gökhan încearcă să își facă un rost și să se însoare cu marea lui iubire. Viața îi este dată peste cap când începe să primească repetat mesajul „Ești diferit!” de la Kübra, un user al unei platforme de prietenie online din care face parte. Cu timpul, Gökhan înțelege semnificația acestui mesaj, pe care inițial îl ignorase. El descoperă cine este Kübra, care îi oferă informații și avertizări despre lucruri pe care nimeni nu ar avea de unde să le știe, inclusiv despre evenimente neașteptate. Gökhan asimilează acest mesaj, ceea ce îl conduce pe un drum dificil, de-a lungul căruia va avea atât dușmani, cât și susținători, devenind parte dintr-un conflict pe care îl vede ca fiind „războiul dintre întuneric și lumină”.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general