››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Kader Baglari – Legăturile destinului – Serial 2023

Kader Baglari (2023)
Vizionează Kader Baglari - Legăturile destinului online subtitrat în limba română gratuit.

Legăturile destinului este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Süreç Film, al cărui prim episod a fost difuzat pe 30 septembrie 2023, regizat de Benal Tairi și scris de Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül Akad și Redife Zerener. Rolurile principale le revin lui Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan.

Kerem este un om de afaceri de succes și moștenitorul unei prestigioase familii de producători de vinuri. În timpul unei excursii la podgoria familiei sale din Muntenegru, o întâlnește pe Sevda, o studentă la drept care călătorește prin Muntenegru în cadrul unui program Erasmus. Imediat se produce o scânteie și, după o zi de vis petrecută împreună în Muntenegru, cei doi convin să se întâlnească în același loc exact un an mai târziu.

Dar soarta intervine și se reunesc pe neașteptate, nu în podgoriile din Muntenegru, ci în Istanbul. În timp ce își ajută mama la muncă ca menajeră în casa unei familii prestigioase, Sevda este șocată să descopere că lucrează pentru Kerem.

Deși Kerem este surprins să o vadă pe Sevda venind de la origini atât de umile, sentimentele lui pentru ea sunt de netăgăduit. Din nefericire, familia lui Kerem nu este de acord cu judecata lui, ceea ce duce la un conflict la fel de mare ca și dragostea lui. Cu toate acestea, acest cuplu va face orice pentru a-și depăși luptele și diferențele de clasă – orice pentru a-și trăi dragostea fără limite.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general