Hayat Sevince Guzel

››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!
Televizoare pentru filme și seriale
Filmele și Serialele fac parte în mod constant din viață noastră. Istoria cinematografiei ascunde, însă, și o mulțime de povești fascinante despre filmele celebre, pe care e bine să le cunoști.
Bucurați-vă de experiența cinematografică așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Hayat Sevince Guzel – Viața e frumoasă când ești îndrăgostit – Serial 2016

Familii de imigranți care fug în grabă din Istanbul din cauza înșelătoriei pe care au comis-o se află în Marea Egee, încercând să stea departe de problemele pe care le-au lăsat în urmă. Au avut un accident din cauza ferocei și frumoasei oi lui Zarife din sat. Zarife, securitatea triunghiului amoros al războiului și păcii va fi aprinsă în acel moment. Pentru a-l ajuta pe Shinasi, care a fost rănit într-un accident, în decembrie, Zarife l-a tratat cu un balsam făcut din iarbă argintie, plantă care crește doar în satul lor, de la care și-a luat numele.

Văzând că unguentul a avut un efect miraculos, familia de imigranți s-a conformat… Acești trei oameni care s-au întâlnit întâmplător, nimic în viață nu este la fel. Un joc de dragoste care pretinde că începe va deveni mai devreme sau mai târziu cea mai sinceră iubire.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general