Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Chicken Run: Dawn of the Nugget – Film 2023

Chicken Run: Dawn of the Nugget
Vizionează Chicken Run: Dawn of the Nugget online subtitrat în limba română gratuit.

Aardman, studioul distins cu mai multe premii Oscar și BAFTA (Creaturi vorbărețe, Wallace și Gromit și Mielul Shaun), și regizorul nominalizat la premiile Oscar și BAFTA Sam Fell (ParaNorman și, respectiv, Aruncat la canal) prezintă Evadare din coteț: Chicken Nugget, mult așteptata continuare a îndrăgitului film de animație de tip stop-cadru cu cele mai mari încasări din toate timpurile, intitulat Evadare din coteț.

După ce abia a reușit să scape cu viață de la ferma lui Tweedy, Ginger și-a îndeplinit în sfârșit visul: un sanctuar liniștit pentru toată ceata, aflat pe o insulă, departe de oameni. Atunci când ea și Rocky clocesc o fetiță pe nume Molly, Ginger pare să fi atins fericirea perfectă. Dar, pe continentul lăsat în urmă, tot neamul puilor se confruntă cu o nouă amenințare îngrozitoare. Pentru Ginger și echipa ei este timpul să intervină, chiar dacă asta înseamnă să-și riște propria libertate atât de greu câștigată!

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general