Bogyó és Babóca 5. – Hónapok meséi

Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Bogyó és Babóca 5. – Hónapok meséi – Bobiță și Buburuză 5. – Povestea lunilor – Film 2023

Bogyó és Babóca 5. - Hónapok meséi (2023)
Vizionează Bogyó és Babóca 5. - Hónapok meséi - Bobiță și Buburuză 5. - Povestea lunilor 2023 online subtitrat în limba română gratuit.

De mai bine de zece ani, Bobiță și Buburuză este una dintre cele mai populare serii de desene animate în rândul copiilor din creșe și grădinițe. În Bobiță și Buburuză 5 – Povestea lunilor, filmul de animație urmărește schimbarea anotimpurilor în douăsprezece povești scurte, în timp ce natura invită personajele să se joace împreună în fiecare lună. Printre aventurile lor se numără sărbătorirea împreună la un bal special de carnaval în februarie, săritul coardei împreună în aprilie, prepararea înghețatei de fructe în iulie și surprinderea reciprocă cu cadouri interesante în decembrie. Iar în cea de-a treisprezecea poveste, personajele participă la un concurs, care dezvăluie că oricine, chiar și Doctorul Bufniță, mereu conștiincios, poate face o greșeală.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general