Benim Adim Melek

Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Benim Adim Melek – Melek – Serial 2019

Benim Adim Melek (2019)
Vizionează Benim Adim Melek - Melek online subtitrat în limba română gratuit.

Familia Karadag și Familia Sirhan au fost apropiate una de alta de-a lungul secolelor. Această poveste începe atunci când fiica familiei Karadag, studenta în primul an, Melek și fiul familiei Sirhan, Halil sunt forțati să se căsătorească de familiile lor.

În ciuda refuzului ei pentru această căsătorie, Melek nu poate protesta împotriva tatălui ei. Tradițiile și cultura lor îi stau în cale. În ziua logodnei lor, ea fuge cu Alpay, bărbatul pe care îl iubește, la Berlin, Germania. După acest incident, familiile nu mai pomenesc niciodată numele lui Melek. Pentru Seyit Ali Karahan, scumpa lui fiică a murit. Halil este singurul care nu o poate uita pe Melek… și-a purtat sentimentele ca pe o povară în inima lui.

Melek lasă totul în urmă pentru a se căsători cu Alpay, dar lucrurile nu merg așa cum a fost planificat. În ciuda anilor și a trei copii, lucrurile încep să se zguduie pentru Melek și, de asemenea, ea se îmbolnăvește de o boală fatală. Toate greutățile au lovit-o… povara ei este prea grea pentru a fi purtată. Vrea să vorbească cu Alpay despre boala ei și despre problemele dintre ei. 

Când se întoarce acasă, se confruntă cu faptul că Alpay a divorțat de ea și a luat custodia copiilor lor. După ce a pierdut totul, ea decide să se întoarcă în patria ei pentru a-i cere iertarea tatălui ei… Bărbatului caruia i-a adus rușine disproporționată în toți acești ani. Vrea să-și încredințeze copiii tatălui ei și își dă ultima suflare… dar înțelege că maternitatea nu înseamnă să renunțe, ci să trăiești pentru copiii ei. MELEK „Lupta unei mame” este povestea unei femei care își reconstruiește viața împreună cu copiii și familia ei.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general