››› Creează Gratuit un Funnel Care Vinde! - Site Web Gratuit!

✓ Ofertă limitată: înregistrează-te gratuit pe viață! (primești 3 tuneluri de vânzare, 2000 de contacte și e-mailuri nelimitate de trimis!)
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Aziz – Serial 2021

Aziz Payidar (Murat Yıldırım), fiul familiei Payidar, cel mai mare și singurul producător de covoare din Antakya, duce o viață prosperă și bogată. Soarta lui Aziz se schimbă atunci când  îi ucide fiul pe fiul locotenentul Andre, delegatul francez Monsieur Pierre (Fırat Tanış); Este nevoit să lase în urmă pământul natal, singura lui iubire, pe scurt, tot ce are.

oi ani mai târziu, când se crede că este mort, întoarcerea lui este neașteptată pentru toată lumea. Nimic nu mai este la fel. Nu numai că Aziz a pierdut tot ce avea, dar Antakya, care acum se află sub ocupație franceză, a devenit mai rău decât înainte de a pleca. Mai mult, prima sa dragoste Dilruba (Damla Sönmez) este logodită cu fiul unchiului său Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Adem (Guven Murat Akpınar).

Aziz, care a trebuit să o ia de la capăt, a renăscut din cenușă cu lupta lui pentru viață; Se va afla într-o dilemă emoțională atunci când Efnan (Simay Barlas), o simplă țărancă, va intra pe neașteptate în viața lui, iar după frământările emoționale intense pe care le trăiește, se va regăsi de-a lungul timpului atât pe sine, cât și pe adevărata lui iubire.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general