Kifra Fresh Forest PARFUM DE RUFE

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 54,39 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
Abonează-te la Filme și Seriale Tv!
IMPORTANT CLICK PE LINK-UL DIN EMAIL PENTRU ACTIVARE!
VEI PRIMI ULTIMELE FILME ȘI SERIALE TV DIRECT PE EMAIL GRATUIT!

Acum ori niciodată! – Most vagy soha!

Acum ori niciodată!
Vizionează Acum ori niciodată! - Most vagy soha! online subtitrat în limba română gratuit.

În timp ce poetul Sándor Petőfi și prietenii săi depun eforturi contra cronometru pentru a forța încetarea dominației austriece, nemilosul agent secret al Habsburgilor, Farkasch, este pe urmele lor pentru a împiedica prăbușirea regimului prin eliminarea lui Petőfi.

Întâmplările pe scurt
La 15 martie 1848 tânărul poet, luptător pentru libertatea Ungariei, Sándor Petőfi și prietenii săi află că la Viena a izbucnit o revoluție împotriva Habsburgilor se hotărăsc să-și proclame revendicările formulate în 12 puncte. Ei nu știu că comandantul șef al armatei austriece, Lederer, își trimite cel mai feroce agent, pe Farkasch, de origine maghiară, după ei pentru a preveni o rebeliune mai amplă.

Farkasch nu ia în serios revolta poeților și a studenților, dar auzind la Cafeneaua Pilvax Cântul Națiunii, își dă seama că această poezie poate fi scânteia care va aprinde flacăra revoluției! În timp ce Tinerii își recrutează adepți în universități, Farkasch încearcă să distrugă tipografia Landerer cu ajutorul unor tâlhari plătiți din lumea interlopă a orașului, dar fără succes. Tinerii reușesc să tipărească cele 12 puncte și Cântul Națiunii, iar adepții lor sunt chemați să se adune în fața Muzeului Național.

FilmeSerialeTv.ro
Logo
Enable registration in settings - general